Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, Αττική

css_megara-300x136Το αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων – Athens Circuit – είναι η πρώτη πίστα μηχανοκίνητου αθλητισμού που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα κοντά στην πόλη των Μεγάρων και μόλις 35km από το κέντρο της Αθήνας. Μέσα σε 220 στρέμματα, έχει δημιουργηθεί μία πίστα με μήκος 2,100m και μέσο πλάτος 11 – 12 μέτρα. Μετά από 17 χρόνια λειτουργίας, το Athens Circuit έχει μετατραπεί σε ένα πολυχώρο που μπορεί να φιλοξενήσει κάθε δραστηριότητα αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας.

www.athenscircuit.gr

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, Σέρρες

css_megara-300x136

Το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών βρίσκεται Νότιο-Δυτικά της πόλης των Σερρών και κατασκευάστηκε το 1998. Η πίστα είναι η μεγαλύτερη στα Βαλκάνια, με μήκος 3.186 μέτρα και πλάτος 12-15 μέτρα. Είναι βεβαίως η μοναδική πίστα στη χώρα μας αλλά και στα Βαλκάνια με προδιαγραφές (FIΜ) για διεξαγωγή αγώνων κατηγορίας μέχρι Formula 3. Μεταξύ των 16 στροφών της διαδρομής, θα βρείτε ίσως την καλύτερη πρόσφυση στην Νότια Ευρώπη. Με νέο τάπητα για το 2014, η πίστα φημίζεται για την τεχνική διαδρομή της , την φιλοξενία και την άριστη εξυπηρέτηση.

www.serrescircuit.gr

Άχνα Speedway, Κύπρος

acha_circuitF-300x252

Η Άχνα Speedway είναι μία τεχνική πίστα σχεδιασμένη με πάθος για το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Στη μακρύτερη σχεδίασή της, θα δυσκολέψει τον αναβάτη με τις επίπεδες στροφές και τη συνεχόμενη εναλλαγή αργών και γρήγορων στροφών. Η πρόσφυση παραμένει παραδειγματική όπως και η φιλοξενία των ιδιοκτητών.

www.achnaspeedway.com

One School One Passion

Πρόγραμμα

Δείτε το πρόγραμμα σχολείων και κλείστε ημερομηνία σήμερα.!

περισσότερα

Ride Days

Βελτιώστε την τεχνική σας με ασφάλεια! Σας περιμένουμε.

περισσότερα

Aπόφοιτοι

Oι απόφοιτοι πρωταθλητές
του σχολείου μας

περισσότερα

City’s ART

περισσότερη γνώση,
μεγαλύτερη ασφάλεια…

περισσότερα