Τα επίπεδα

Τα Επίπεδα εκμάθησης (Levels) του CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL γίνονται με  σειρά ,ξεκινώντας από το ένα (Level I) και ολοκληρώνοντάς με το  τέσσερα (Level IV).

ΟΛΟΙ οι αναβάτες ανεξάρτητα από την εμπειρία τους και το τύπο της μοτοσυκλέτας που οδηγούν ΠΡΕΠΕΙ να ξεκινήσουν από το Επίπεδο Ι (Level I).  Η μέθοδος διδασκαλίας που εφαρμόζεται στο σχολείο μας χτίζει την κατανόηση του αναβάτη βήμα – βήμα.  Με κάθε άσκηση, ο αναβάτης αποκτά μία επιδεξιότητα η οποία βασίζεται πάνω στην προηγούμενη άσκηση. Το αποτέλεσμα είναι ένα ολοκληρωμένο «πακέτο» ασκήσεων – δεξιοτήτων που καταλήγουν στην ενδυνάμωση της οδηγικής εμπιστοσύνης του αναβάτη. Αυτή η προοδευτική φύση των πληροφοριών που παρουσιάζονται, προϋποθέτει πως όλοι οι μαθητές ξεκινούν από το Πρώτο Επίπεδο (Level Ι) ανεξάρτητα από την εμπειρία και την ικανότητά τους.

Κάθε επίπεδο ολοκληρώνεται σε μία ημέρα. Κάθε Επίπεδο καλύπτει ολοκληρωμένα το αντικείμενο που παρουσιάζει. Στις πέντε ασκήσεις του κάθε Επιπέδου και τη συνεχή επιτήρηση από τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές του Σχολείου, ο αναβάτης αποκτά κατανόηση και σιγουριά για την οδηγική τεχνική του καθώς γνωρίζει «τι πρέπει να κάνει».

Δείτε αναλυτικά τι σας μαθαίνουμε και κλείστε θέση τώρα!

Το Επίπεδο Ένα εξετάζει τα πιο συνήθη οδηγικά λάθη στα οποία προβαίνουν οι οδηγοί όλων των επιπέδων, από νέους μέχρι αγωνιζόμενους.

Δεν αποτελεί μυστικό ότι ο Keith Code ήταν ο πρώτος που αντιμετώπισε τα προβλήματα του οπτικού πεδίου και της οδήγησης μοτοσυκλέτας βρίσκοντας και δημιουργώντας ασκήσεις για να τα αντιμετωπίσει.

Στο Επίπεδο Τρία οι μαθητές στοχεύουν στην βελτίωση του τρόπου οδήγησής τους χρησιμοποιώντας σωστά και αποδοτικά το σώμα τους για να ελέγξουν απόλυτα τη μοτοσυκλέτα τους, βελτιώνοντας τη σταθερότητά τους.

Στο Επίπεδο Τέσσερα τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά από ότι έχετε συνηθίσει μέχρι τώρα. Εμείς σας ρωτάμε «που πιστεύετε ότι πρέπει να βελτιωθείτε?».

περισσότερα
περισσότερα
περισσότερα
περισσότερα
Private Coaching

Ένας εκπαιδευτής και ένας μαθητής, ολόκληρη την ημέρα.!!! Ακριβώς όπως εκπαιδεύονται οι οδηγοί του παγκοσμίου πρωταθλήματος μοτοσυκλέτας. Πιο σοβαρό δεν γίνεται!!! Είναι ο καλύτερος και πιο προσωπικός τρόπος εκπαίδευσης ο οποίος γίνεται με βάση τις δικές σας ανάγκες. Ο Σπύρος Κούτρας, διευθυντής του Σχολείου μας στην Ελλάδα και την Κύπρο, είναι εξουσιοδοτημένος και υπεύθυνος  για το private coaching του CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL θα σας βοηθήσει βήμα-βήμα και η βελτίωσή σας θα είναι δεδομένη.

Περισσότερα

One School One Passion

Πρόγραμμα

Δείτε το πρόγραμμα των σχολείων και κλείστε ημερομηνία σήμερα!

περισσότερα

Ride Days

Βελτιώστε την τεχνική σας με ασφάλεια! Σας περιμένουμε.

περισσότερα

Aπόφοιτοι

Oι απόφοιτοι πρωταθλητές
του σχολείου μας

περισσότερα

City’s ART

περισσότερη γνώση,
μεγαλύτερη ασφάλεια…

περισσότερα