Η Ομάδα μας

Η Ομάδα του CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL στην Ελλάδα και τη Κύπρο δημιουργήθηκε από αγάπη και ενθουσιασμό για το Σχολείο και για αυτά που προσφέρει. Με τον Άγγλο εκπαιδευτή υπεύθυνο για τα θεωρητικά σεμινάρια (ο οποίος έρχεται σε κάθε σχολείο μας), τη πιστοποιημένη μεταφράστρια και τη συνεχή εκπαίδευση της Ομάδας, εξασφαλίζουμε την άριστη υπηρεσία προς το μαθητή και ενισχύουμε την αξία και την ισότιμη θέση του παραρτήματος μας στο παγκόσμιο χάρτη του Σχολείου.

Κατά την 15-ετή  ζωή του CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL στην Ελλάδα έχουν αναγνωριστεί διεθνώς 5 Έλληνες εκπαιδευτές και μία αλυτάρχη & υπεύθυνη κανόνων ασφαλείας. Σήμερα επανδρώνουμε με επιτυχία σχολεία στην Η.Π.Α., Αγγλία,  Ινδία, Πολωνία, Λετονία, Σλοβακία, Τουρκία, Ντουμπάι, Σαουδική Αραβία, τη Νότιο Αφρική, την Ισπανία και τα Η.Α.Ε.

Σπύρος Κούτρας
Σπύρος ΚούτραςSchool Director - Chief Riding Coach, Greece/Cyprus
Η δυνατότητα να μεταβιβάζεις τεχνογνωσία σε οδηγούς, η οποία κάνει τη διαφορά και να βλέπεις τα αποτελέσματά της στο τέλος της ημέρας είναι κάτι που με συναρπάζει. Η μόνιμη εκπαίδευση και η προσωπική αναζήτηση για συνεχή βελτίωση στην τέχνη της οδήγησης μοτοσυκλέτας είναι κάτι έμφυτο για έμενα. Το γεγονός ότι είμαι μέλος μιας υπέροχης και μοναδικής Ομάδας παγκοσμίως και ότι μου δίνεται η ευκαιρία να οδηγήσω σε γνωστές πίστες είναι κάτι που ονειρευόμουν. Το ότι ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πόσο δύσκολη είναι η δουλειά ενός οδηγού MotoGP είναι κάτι που ποτέ δεν θα ολοκληρωθεί. Αλλά για αυτό που είμαι σίγουρος σαν εκπαιδευτής στο California Superbike School είναι το ότι θα ήμουν εντελώς διαφορετικός άνθρωπος εάν δεν είχα πραγματοποιήσει αυτή την επιθυμία μου.
Μαριγώ Λαϊνοπούλου, aka “Fräulein”
Μαριγώ Λαϊνοπούλου, aka “Fräulein”Office & P.R. Manager - Course Control
Το ενδιαφέρον μου για το μηχανοκίνητο αθλητισμό είναι δεδομένο για εμένα.Είναι μεγάλη χαρά αλλά και τιμή να αποτελώ βασικό μέλος αυτής της υπέροχης,μοναδικής και παγκοσμίου φήμης ομάδας. Και λέω ομάδας γιατί η επιτυχία της στηρίζεται ακριβώς σε αυτό, στην συνεργασία των μελών της. Δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα να ξεκινά μια ημέρα σχολείου με κέφι και αγάπη για μετάδοση της γνώσης από όλους εμάς και να τελειώνει βλέποντας όλους εσάς που έχετε έρθει για να μάθετε, να φεύγετε ικανοποιημένοι, ευχαριστημένοι με περισσότερη αυτοπεποίθηση και σαφώς πιο βελτιωμένοι οδηγικά. Προσωπικά απολαμβάνω το κάθε λεπτό εμπλοκής μου με το California Superbike School είτε κατά την προετοιμασία του, είτε κατά την διάρκεια του, είτε όταν το παρουσιάζω σε ανθρώπους που δεν έχουν ξανακούσει για την ύπαρξη του. Τι περιμένετε λοιπόν? Ελάτε να Ανακαλύψουμε μαζι την Τέχνη της Στροφής!
Gary Adshead
Gary AdsheadSeminarist - Chief Riding Coach, Europe
I like working with the Greek Team as they have a great work ethic and they are determined to ensure that every student who attends the school gets the best possible improvement in their riding skills on the day, irrespective of their experience or skill level. Both Serres and Megara are great circuits as the rider gets little rest between corners and therefore gets a high level of repetition and practice at improving their cornering skills through the day. The Greek students are amongst the best I have worked with, they are very friendly and interested in the riding tech. They have a high level of enthusiasm and for me, Greece feels very much like my second home and extended family.
Νίκος Τσουμάνης
Νίκος ΤσουμάνηςRiding Coach
Το γεγονός να είσαι αυτόπτης μάρτυρας και να έχεις βοηθήσει στην βελτίωση των οδηγικών ικανοτήτων ενός μοτοσικλετιστή είναι από μόνο του ο λόγος για να θέλεις να βρίσκεσαι στην θέση του εκπαιδευτή στο California Superbike School. Το να ξέρεις ότι τον/την κάνεις πιο ασφαλή και πιο γρήγορο/η, όπως επίσης και τα χαμόγελο του/της στο τέλος της ημέρας, σου δίνουν όλη την ικανοποίηση και την χαρά για να συνεχίσεις να προπονείς για όσο περισσότερο μπορείς. Αυτό που μου αρέσει πέρα από όλα τα άλλα, είναι να οδηγάω δωρεάν supersport μηχανές και να πληρώνομαι για αυτό, να μπαίνω γρήγορα σε μια στροφή, να βλέπω τους μαθητές μου να βελτιώνονται, να έχω ρεπό κ να είμαι χαλαρός. Βέβαια στα σχολεία υπάρχει κ η σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού. Πάνω στη μηχανή με 44 βαθμούς όλη την ημέρα και να κοντεύω να πάθω θερμοπληξία (Σέρρες Ιούνιος 2010),να ξυπνώ Κυριακή πέντε το πρωί (ναι ναι πέντε το πρωί) για να πάω στα Μέγαρα, οι μαθητές που τα ξέρουν όλα, η υποκρισία, η δηθένια, και φυσικά το ότι πρέπει να γ@$%^%εις στο διάβασμα για να μπορώ να είμαι αντάξιος του προγράμματος εκπαίδευσης των εκπαιδευτών. Σας περιμένω να τα πούμε στην πίστα!
Σάββας Γιαννιτσιώτης, aka “Rabbit”
Σάββας Γιαννιτσιώτης, aka “Rabbit”Riding Coach
Η αγάπη για όσους ασχολούνται με την μοτοσικλέτα, είναι δεδομένη γι’ αυτήν. Αυτό όμως πολλές φορές σε οδηγεί σε λάθη όπως, ότι τα ξέρεις όλα γύρω της. Εδώ είναι που εμφανίζεται το California Superbike School που σου διδάσκει με έναν μοναδικό τρόπο, ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα ήξερες αλλά υπάρχει και ένας άλλος «τρόπος» να οδηγήσεις την καλή σου, πολύ πιο ασφαλέστερος και πολύ πιο κοντά στο όριό σου από ότι πίστευες μέχρι τώρα. Αυτό που με κάνει περήφανο που είμαι μέλος σε αυτή την ομάδα είναι, ότι μπορώ να μεταδώσω αυτή την αγάπη, να την κάνω πιο ουσιαστική και πιο ασφαλή μέσα σε ένα όμορφο σαββατοκύριακο γεμάτο ενέργεια, ενδιαφέρον κόσμο, δερμάτινες στολές, κράνη, κορυφαίες μοτοσικλέτες αλλά και μέσα σε μια όμορφη μοτοσικλετιστή κούραση απείρων χλμ στην πίστα.
Κωνσταντίνος Λιόφαγος, aka “Lio”
Κωνσταντίνος Λιόφαγος, aka “Lio”Riding Coach
Ερχόμενος ως μαθητής στο California Superbike School άλλαξε ριζικά ο τρόπος οδήγησης της μοτοσυκλέτας μου και η ζωή μου πάνω σε αυτή!
Τώρα ως εκπαιδευτής ο ρόλος μου είναι να βοηθήσω όσο περισσότερο και όσο καλύτερα μπορώ άλλους οδηγούς να αισθανθούν το ίδιο όμορφα και ασφαλή με στην μοτοσυκλέτα τους ανεβάζοντας την οδηγική εμπιστοσύνη τους.
Αν δεν έχεις ζήσει μια ημέρα στο California SuperBike School δεν μπορείς να καταλάβεις πως είναι να μπαίνεις ως μαθητής το πρωί, αγχωμένος για το τι θα αντιμετωπίσεις στο σχολείο και στο τέλος της ημέρας, παρόλη την κούραση να φεύγεις με ένα τεράστιο χαμόγελο, με μια αίσθηση χαλάρωσης- σιγουριάς πάνω στη μοτοσυκλέτα σου και φυσικά οδηγώντας στις στροφές με μεγαλύτερη ασφάλεια και σε ταχύτητες που μέχρι τώρα σε φοβίζανε και σε έκαναν επιρρεπή σε οδηγικά λάθη.
Το να σου δίνεται η ευκαιρία να γίνεις μέλος της ομάδας του CSS αποτελεί από μόνο του ένα υπέροχο όνειρο! Κι εγώ είμαι από τους τυχερούς που μου δίνεται η ευκαιρία να το ζήσω!
Ζήσης Ταχτσίδης aka “Ziziz”
Ζήσης Ταχτσίδης aka “Ziziz”Riding Coach
Το πάθος μου για την οδήγηση σε 2 τροχούς με έφερε σαν μαθητή στο CSS. Η επίδραση μιας ημέρας στο σχολείο στον τρόπο που οδηγώ ήταν αποκαλυπτική. Στο τέλος της ημέρας αισθάνθηκα καλύτερα από ποτέ ως αναβάτης, το ίδιο καλά νομίζω και η μηχανή μου. Όταν εμφανίστηκε η ευκαιρία να γίνω εκπαιδευτής την άρπαξα χωρίς δεύτερη σκέψη.
Τώρα – ως εκπαιδευτής πλέον – η καλύτερη στιγμή της ημέρας είναι όταν συνειδητοποιώ ότι κάποιος μαθητής αισθάνεται όπως και εγώ εκείνη τη μέρα. Συνήθως δε χρειάζεται να περιμένεις μέχρι να βγάλει το κράνος. Ο τρόπος που οδηγεί μέσα στη πίστα και η γλώσσα του σώματος τα λένε όλα.
Γιατί το κάνω; Προφανώς επειδή έχω την ευκαιρία να καβαλήσω διαφορετικές μηχανές σε διαφορετικές πίστες. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι όλοι κερδίζουμε κάτι από αυτό. Η γνώση που αποκτάς τόσο συνομιλώντας με τους μαθητές όσο και οδηγώντας πλάι σε εκπαιδευτές με χιλιάδες χιλιόμετρα εμπειρία είναι ανεκτίμητη. Στόχος μου είναι να δώσω πίσω στους μαθητές όσο το δυνατόν περισσότερα.
Χάρης Πουρναράς, aka “Πάμπος”
Χάρης Πουρναράς, aka “Πάμπος”Assistant Course Control
«Αναζητώντας το καλύτερο για μένα και τη μοτοσυκλέτα μου, όσον αφορά την ασφαλή οδήγησή της, αποφάσισα να παρακολουθήσω από κοντά τα σχολεία του California Superbike School. Μετά από όλα αυτά που είχα ακούσει και είχα διαβάσει για το CSS πείστηκα. Για μένα τελικά είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει ο κάθε μοτοσυκλετιστής στον εαυτό του.
Μετά το τέλος του κάθε σχολείου καταλαβαίνεις τα λάθη στην οδήγησή σου και πλέον νιώθεις τη σιγουριά και την ασφάλεια που θα σε βελτιώσουν ως οδηγό.
Όλη η ομάδα, ο καθένας από το πόστο του, φροντίζουν και την παραμικρή λεπτομέρεια για την άρτια οργάνωση του κάθε σχολείου έτσι ώστε στο τέλος της ημέρας να φύγετε γεμάτοι γνώσεις και χαμόγελα.
Δεν έχετε παρά να έρθετε και εσείς σε ένα σχολείο του California Superbike School.»
Αναστασία Αμανατίδη
Αναστασία ΑμανατίδηWrangler
Είναι πολύ σημαντικό να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου. Στο CSS, κάνεις πραγματικά κάτι για το οποίο θα είσαι ευγνώμων για πάντα. Η ομάδα που αντιπροσωπεύει το CSS, απαρτίζεται από πολύ αξιόλογους και υπεύθυνους ανθρώπους οι οποίοι χαρακτηρίζονται για την ομαδικότητα, την ενέργεια, την γνώση και την μεταδοτικότητά τους. Μέχρι σήμερα, η προσέλευση του κόσμου είναι τρανή απόδειξη της ουσιαστικής δουλειάς που προσφέρουν, το πάθος γι’ αυτό που κάνουν είναι μοναδικό.
Δέσποινα, aka “Ursula”
Δέσποινα, aka “Ursula” Official Translator
Τα πάντα στο Σχολείο μου αρέσουν καθώς είμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Μια οικογένεια, με παγκόσμια απήχηση, που μπορεί να σας διδάξει σωστά και ολοκληρωμένα πως πρέπει να οδηγάτε την μοτοσυκλέτας σας. Μία ημέρα στο σχολείο μας είναι μια μοναδική διαδραστική εμπειρία, στην οποία συμβάλουν ισόποσα, όλη η ομάδα του CSS και όλοι οι μαθητές που είναι πρόθυμοι να ακούσουν και να μάθουν. Στόχος είναι να γίνετε εσείς καλύτεροι και ασφαλέστεροι οδηγοί. H διαδραστική διαδικασία εκπαίδευσης προσφέρει κάτι μοναδικό καθώς βελτιώνει τον μαθητή αλλά και τον δάσκαλο καθώς όσο προοδεύει ο μαθητής τόσο περισσότερο πρέπει να «τρέξει» ο δάσκαλος για να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες απαιτήσεις. Τελικά, όλοι μας γινόμαστε καλύτεροι, χωρίς καμία εξαίρεση.
One School One Passion

Πρόγραμμα

Δείτε το πρόγραμμα των σχολείων και κλείστε ημερομηνία σήμερα.!

περισσότερα

Ride Days

Βελτιώστε την τεχνική σας με ασφάλεια! Σας περιμένουμε.

περισσότερα

Aπόφοιτοι

Oι απόφοιτοι πρωταθλητές
του σχολείου μας

περισσότερα

City’s ART

περισσότερη γνώση,
μεγαλύτερη ασφάλεια…

περισσότερα